ECCO  VISITOR CENTER - TØNDER, DENMARK

Role: Spatial designer, model maker, UX designer

While working with Kossmandejong in Amsterdam, I became part of the team that designed and visualised the new Ecco Visitor Center to celebrate their 50 year anniversary. It was an extremely interesting project where I was given the opportunity to study the client in depth and convert all the information into a full scale interactive experience hub. 

DESIGN PROCESS

I had several responsibilities, but most of my work were into designing the leather table, the testing table, the design table and the cutting table. I first made understanding of the space and was curious into how to make the exhibition become fluid for a user. 

I first made digital renders with cinema4D and once those were accepted I made 1 to 1 scale models to test the sizes  and placement of each table in the space.

 

FINAL PHOTO COLLECTION